Ако брегзит тргне на лошо, ќе се активира итен план за евакуација на кралското семејство

Британските официјални лица и служби повторно го активираа итниот план за евакуација на кралското семејство, во случај да дојде до големи нереди по излегувањето на …

Ако брегзит тргне на лошо, ќе се активира итен план за евакуација на кралското семејство Прочитај повеќе »