Кредисимо

На 3 рати, без камати – земаш, враќаш и не доплаќаш!

Нова промоција за бескаматен кредит! Доколку сакаш да започнеш нешто ново или да реализираш одамна замислена цел, сега е вистинското време да станеш клиент на …

На 3 рати, без камати – земаш, враќаш и не доплаќаш! Прочитај повеќе »

Credissimo по вторпат доби Сертификат за деловна успешност

Credissimo како компанија којашто е докажан доверлив партнер за соработка, и понатаму се стреми да го задржи својот квалитет преку примена на добрите, утврдени практики …

Credissimo по вторпат доби Сертификат за деловна успешност Прочитај повеќе »

Credisismo со поголем износ до 120.000 ден и нова Лојална програма!

Број 1 компанијата за брзи кредити ‒ Credissimo ги зголеми износите за аплицирање до 120.000 ден.! Водени од желбата да бидат максимално корисни и да …

Credisismo со поголем износ до 120.000 ден и нова Лојална програма! Прочитај повеќе »