криза

Расте светскиот финансиски балон, се заканува голема експлозија

Главните причини за новата економска криза, која е неизбежна, ќе бидат речиси идентични како оние кои ја предизвикаа кризата во периодот од 2007 до 2008 …

Расте светскиот финансиски балон, се заканува голема експлозија Прочитај повеќе »

Путин: Севернокорејската криза се води под лажното знаме на глобалистите за почеток на Трета светска војна, со која се сее страв

Владимир Путин предупреди дека севернокорејската нуклеарна криза, е оркестирана под „лажно знаме“ од страна на Новиот Светски Поредок, со цел отворање на голем глобален конфликт, …

Путин: Севернокорејската криза се води под лажното знаме на глобалистите за почеток на Трета светска војна, со која се сее страв Прочитај повеќе »

Scroll to Top