Ја лажирал својата смрт за да ги ограби клиентите за 190 милиони долари

Канадските истражители успеале да влезат во компјутерот на основачот на канадската криптоменувачница KvadrigaCX, Џералд Котен, кој откако ненадејно почина минатата година, на своите клиенти им остана …

Ја лажирал својата смрт за да ги ограби клиентите за 190 милиони долари Прочитај повеќе »