(Видео) За пет месеци две авионски несреќи, драматично слетување во Индонезија

Авион на компанијата Lajon er ја промашил пистата за време на слетувањето во Понтианак во Индонезија. Авионот во моментите кога ја допрел пистата, паднал на …

(Видео) За пет месеци две авионски несреќи, драматично слетување во Индонезија Прочитај повеќе »