Корејски пејач заврши на суд, ја користел славата за да избегне да служи во војска

Пејачот и поранешниот член на бој-бендот Big Bang, Ли Шонг Ху, познат под уметничкото име „Сеунгри“, што на корејски значи „победа“, е обвинет коцкање, проституција …

Корејски пејач заврши на суд, ја користел славата за да избегне да служи во војска Прочитај повеќе »