Трева проголта цело село во Австралија

Лијана Глори, која е жител на селото Лејсбија во австралиската држава Викторија, стравува дека веќе ја изгубила битката со тревата што ѝ ја голта куќата. …

Трева проголта цело село во Австралија Прочитај повеќе »