ликвидирале

(трет дел) Да не го ликвидирале Томас Оглу, денеска би се возеле речиси бесплатно

На 14 април 1981 година во Томас пукал непознат напаѓач, а тоа многумина го сметале за обид за атентат. Напаѓачот никогаш не бил уапсен. По …

(трет дел) Да не го ликвидирале Томас Оглу, денеска би се возеле речиси бесплатно Прочитај повеќе »

(втор дел) Да не го ликвидирале Томас Оглу, денеска би се возеле речиси бесплатно

Системот користел филтри за задржување на пареата во парниот цевковод, парниот резервоар и парниот еквилајзер за да испорача правилна мешавина на пареа и воздух. Пареата …

(втор дел) Да не го ликвидирале Томас Оглу, денеска би се возеле речиси бесплатно Прочитај повеќе »

Scroll to Top