Четиригодишно девојче од Велс пронашло отпечаток од диносаурус стар 220 милиони години

Четиригодишната Лили Вилдер од Велс пронашла отпечаток од диносаурус на плажа во заливот Бендрикс во долината Гламорган. Научниците веруваат дека овој доказ би можел да …

Четиригодишно девојче од Велс пронашло отпечаток од диносаурус стар 220 милиони години Прочитај повеќе »