(Фото) Сестрата на Бекам продава детски копачки за да преживее

Сестрата на поранешниот фудбалер Дејвид Бекам, Лин Бекам Бригс, во новата година се најде во тешки финансиски проблеми. Поради долговите, Лин била принудена дел од …

(Фото) Сестрата на Бекам продава детски копачки за да преживее Прочитај повеќе »