Го снимив „Длабоко грло“ со вперен пиштол во глава: животната приказна и трагичниот крај на најпознатата порно актерка

Линда Лавлејс се прослави во 1972 година во еден од најпознатите порно филмови  „Длабоко грло“. Овој филм зборува за жена која сфаќа дека рецепторите за …

Го снимив „Длабоко грло“ со вперен пиштол во глава: животната приказна и трагичниот крај на најпознатата порно актерка Прочитај повеќе »