Позната албанска пејачка со низа комплименти за Тамара Ангеловска

Познатата албанска пејачка која стигна до финалето на светскиот „The Voice“, Линдита Халими упати низа комплименти за својата талентирана македонска колешка Тамара Ангеловска. Линдита и …

Позната албанска пејачка со низа комплименти за Тамара Ангеловска Прочитај повеќе »