лиса мари присли

Ќерката на Елвис Присли, вели дека Мајкл Џексон е погрешно обвинет

Документарецот Leaving Neverland во последните неколку недели е главна тема на сите светски медиуми. Јавноста не престануваат да ја интригираат голем број од деталите за …

Ќерката на Елвис Присли, вели дека Мајкл Џексон е погрешно обвинет Прочитај повеќе »

Ќерката на Елвис го потрошила богатството на татка си

Лиса Мари Присли, единствената ќерката на Елвис Присли, го потрошила целото наследство од татка си, околу 100 милиони долари. Според неа, парите ги потрошил нејзиниот …

Ќерката на Елвис го потрошила богатството на татка си Прочитај повеќе »

Scroll to Top