Скенинг детектор поставен на банкомат во Ново Лисиче

Во Единицата за информации и команда во Скопје, вчера околу 13 часот скопјанец пријавил дека при вадење на картичка од банкомат на банка на булеварот …

Скенинг детектор поставен на банкомат во Ново Лисиче Прочитај повеќе »