За вечера со Том Брејди платил 800.000 долари

Познатиот американски „Јутјубер“ Логан Аустин, победи на добротворната аукција, плаќајќи чек од 800.000 долари, за да може да вечера со ѕвездата на американскиот фудбал Том …

За вечера со Том Брејди платил 800.000 долари Прочитај повеќе »