Експедиција ќе патува преку Антарктикот за да докаже дека Земјата е рамна

Експедиција од теоретичари кои сметаат дека земјата е рамна, велат дека ќе организираат, конвенции, крстарења и експедиции за да докажат дека нивниото убедување е вистинито. …

Експедиција ќе патува преку Антарктикот за да докаже дека Земјата е рамна Прочитај повеќе »