(ФОТО) Келнерка ги почастила појадок, а кога се логирала на Фејсбук за малку ќе се онесвестела

Двајца пожарникари од Њу Џерси по напорно гасење на пожар цели 12 часа, отишле до локалниот ресторан да се напијат кафе и да појадуваат. Келнерката …

(ФОТО) Келнерка ги почастила појадок, а кога се логирала на Фејсбук за малку ќе се онесвестела Прочитај повеќе »