Од хрватскиот остров Локрум не смее ништо да се земе бидејќи носи несреќа

Островот Локрум, кој се наоѓа на само 10 минути со брод од Дубровник, и се смета за една од најубавите дестинации во регионот, е отворен …

Од хрватскиот остров Локрум не смее ништо да се земе бидејќи носи несреќа Прочитај повеќе »