Казни од 400 евра за бакнеж и затоа што мајка си го прегрнала детето, некои од мерките кои ги мачат Италијаните

Во Италија полицијата може да ве казни со парична казна, во случај да ве забележи на јавно место како го бакнувате вашиот партнер или ако …

Казни од 400 евра за бакнеж и затоа што мајка си го прегрнала детето, некои од мерките кои ги мачат Италијаните Прочитај повеќе »