(Видео) Орбитата во вселената нема да биде сигурна, ако дојде до судар на кинеската ракета и рускиот сателит

Ако настане судар меѓу рускиот сателит „Паурс“ и киеската ракета „Лонг Марч 4Б“, орбитата повеќе нема да биде безбедна, предупредуваат експертите, а пренесуваат светските медиуми. Ова …

(Видео) Орбитата во вселената нема да биде сигурна, ако дојде до судар на кинеската ракета и рускиот сателит Прочитај повеќе »