(Фото) Дона од „Луди седумдесетти“ ги изненади фановите со новиот имиџ

Актерката Лора Припон, позната и како Дона Пинчиоти во серијата „Луди 70-ти“, ги изненади фановите со новиот имиџ и црна коса. Глумеше во популарната хумористична …

(Фото) Дона од „Луди седумдесетти“ ги изненади фановите со новиот имиџ Прочитај повеќе »