(Видео) Уапсена наставничка која вакцинирала тинејџер во нејзиниот дом

Наставничката Лора Русо од Лонг Ајленд, е уапсена затоа што вакцинирала 17 годишно момче во нејзиниот дом без одобрение на неговите родители. Русо која работела …

(Видео) Уапсена наставничка која вакцинирала тинејџер во нејзиниот дом Прочитај повеќе »