Случајно си ја проверила е-поштата и дознала дека добила три милиони долари на лото

Американката Лора Спирс открила дека освоила 3 милиони долари на лото откако случајно си ја проверувала е-поштата. Таа барајќи друг мејл во спам фолдерот дознала …

Случајно си ја проверила е-поштата и дознала дека добила три милиони долари на лото Прочитај повеќе »