Британската јавност исплашена дека Лорд Ротшилд загинал во сударот на хеликоптер и авион

Лорд Џејкоб Ротшилд и уште три лица можеби настрадале за време на еден судар меѓу авион и хеликоптер, кои потоа се срушиле на имотот на …

Британската јавност исплашена дека Лорд Ротшилд загинал во сударот на хеликоптер и авион Прочитај повеќе »