Не е само сантата лед, геомагнетна бура му пресудила на најголемиот брод „Титаник“

Американката Мила Зинкова, која е пензионирана информатичарка, тврди дека санатата мраз во која удрил најголемиот брод од минатиот век, Титаник, не била единствената работа која …

Не е само сантата лед, геомагнетна бура му пресудила на најголемиот брод „Титаник“ Прочитај повеќе »