Глумци што не се прославија иако освоија Оскар

Најголемото достигнување за било кој глумец во Холивуд е да добие Оскар. Од тогаш па до крајот на животот нив ги ословуваат како оскаровци. Но, …

Глумци што не се прославија иако освоија Оскар Прочитај повеќе »