(Видео) Десет години го криела својот љубовник на таван

Германката Валбург Остерејх е позната како жената Доли која десет години го криела својот љубовник на таванот во својата куќа во Висконсин во САД. Нејзиниот …

(Видео) Десет години го криела својот љубовник на таван Прочитај повеќе »