(ФОТО) Се сеќавате на лошата Руби? – Денес таа изгледа вака

Повеќе од 10 години поминаа откако, скоро целиот регион полуде по популарната актерка Барбара Мори која ја толкуваше улогата на лошата Руби. Таа остави голем …

(ФОТО) Се сеќавате на лошата Руби? – Денес таа изгледа вака Прочитај повеќе »