Лошиот и непрегледен ракопис на лекарите е опасен за здравјето на пациентите

Во една од студиите на Универзитетот „Џон Хопкинс“ се открива дека непрегледниот ракопис на лекарите при пишувањето на рецептите може да влијае на точноста на …

Лошиот и непрегледен ракопис на лекарите е опасен за здравјето на пациентите Прочитај повеќе »