Само психопати убиваат животни, па се фотографираат со нив: Карлеуша бара забрана за лов во Србија

Српската пејачка Јелена Карлеуша пред почетокот на ловната сезона јавно побара да се забрани ловот. Карлеуша преку социјалните мрежи се обидува да ги освести своите следбеници и …

Само психопати убиваат животни, па се фотографираат со нив: Карлеуша бара забрана за лов во Србија Прочитај повеќе »