(Фото) Ловџии од Кратово уловиле дива свиња тешка 250 килограми

Дива свиња од најмалку 250 килограми уловија деновиве ловџиите Бобан од Димонце и Мики од Сув Ора, објави порталот „Аберџија.ком“. Според порталот, ловџиите својот богат …

(Фото) Ловџии од Кратово уловиле дива свиња тешка 250 килограми Прочитај повеќе »