(Видео) Навивачи претепале фудбалер откако го фатиле во оргија со четири мажи и пет жени

Навивачите на бразилскиот клуб Коринтијанс го претепале фудбалерот Луан откако го фатиле како има оргија со четири мажи и пет жени. Тие упаднале во мотел …

(Видео) Навивачи претепале фудбалер откако го фатиле во оргија со четири мажи и пет жени Прочитај повеќе »