(Видео) Загина во обид да докаже дека Земјата е рамна

Популарниот инженер и астронаут Мајк Хјуз, познат и како Лудиот Мајк, загина за време на еден од своите обиди и експерименти што ги направи во …

(Видео) Загина во обид да докаже дека Земјата е рамна Прочитај повеќе »