Људмила Игнатенко

Вистинската Људмила од Чернобил: Серијата е полна со лаги, немаа дозвола за снимање

Вистинската Људмила Игњатенко, сопруга на пожарникарот Васиљи, кој почина од последиците од радијацијата во Чернобил, вели дека таа не дала дозвола во серијата на „Ејч-би-оу“, …

Вистинската Људмила од Чернобил: Серијата е полна со лаги, немаа дозвола за снимање Прочитај повеќе »

Пожарникарот Василиј доживеал пострашна судбина од ликот во серијата „Чернобил“, сведочи неговата сопруга

Реалниот лик од серијата на HBO „Чернобил“ Василиј Игнатенко е еден од пожарникарите кои први го гаселе пожарот во нуклеарната централа, во близина на оштетениот …

Пожарникарот Василиј доживеал пострашна судбина од ликот во серијата „Чернобил“, сведочи неговата сопруга Прочитај повеќе »

Scroll to Top