Индиец не сакал да чека во долгиот ред со патници на аеродром, па се маскирал во пилот

Индиецот Рајан Махбубани сакајќи да го избегне долгиот ред за време на пасошката контрола на аеродром, се маскирал во пилот. Тој се облекол во униформа …

Индиец не сакал да чека во долгиот ред со патници на аеродром, па се маскирал во пилот Прочитај повеќе »