Шпанскиот тенисер Карлос Алкараз стана заштитно лице на„Луј Витон“

Шпанскиот тенисер Карлос Алкараз стана заштитно лице на познатиот моден бренд „Луј Витон“. Како што истакнаа претставниците за медиумите на брендот, целиот тим е повеќе …

Шпанскиот тенисер Карлос Алкараз стана заштитно лице на„Луј Витон“ Прочитај повеќе »