Хитот „Деспасито“ станал мета на хакери

Двајца француски државјани се обвинети во Париз по хакерскиот упад на популарната интернет страница за видео снимки, Јутјуб. На мета на хакерите, минатата година се …

Хитот „Деспасито“ станал мета на хакери Прочитај повеќе »