Почина Луис Гилберт, режисерот на филмовите за Џејмс Бонд

Режисерот кој беше режисер на легендарните филмови за Џејмс Бонд 007, Луис Гилберт, почина на 98-годишна возраст. „Со голема тага дознавме за смртта на нашиот …

Почина Луис Гилберт, режисерот на филмовите за Џејмс Бонд Прочитај повеќе »