(Видео) Претседателот на Фудбалскиот сојуз на Шпанија бакна фудбалерка во уста по победата на Светско

Претседателот на Фудбалскиот сојуз на Шпанија Луис Рубиалес, ја бакна во уста фудбалерката Џенифер Хермосо, за време на доделувањето на медалите за освоената светска титула. …

(Видео) Претседателот на Фудбалскиот сојуз на Шпанија бакна фудбалерка во уста по победата на Светско Прочитај повеќе »