Американец ослободен по 27 години за убиство што не го сторил

Џон Бан, 41-годишен Афроамериканец, е ослободен по 27 години за убиство на полицаец што не го сторил, но му го наместил корумпиран њујоршки детектив. Во …

Американец ослободен по 27 години за убиство што не го сторил Прочитај повеќе »