Си ги угушила ќерките за да може да се проституира

Британката Луиз Портон е прогласена за виновна за убиство на своите две ќерки. Таа ги угушила своите ќерки, 3 годишната Лекси Драпер и 16 месечната …

Си ги угушила ќерките за да може да се проституира Прочитај повеќе »