(Видео) Бендот 2Be имаат нова песна

Бендот 2Be ја промовираше втората песна „Врати се“. Љупче Стојановски работеше на текстот, додека музиката и аранжманот се на Тино Стојановски. Ова е нивна прва авторска …

(Видео) Бендот 2Be имаат нова песна Прочитај повеќе »