Цензурирана новата епизода „Код“ на Снежана Лупевска

Новинарката и уредничка Снежана Лупевска Созен вчера објави дека и е цензурирана новата епизода на емисијата „КОД“ и дека нема да биде објавена во целост. …

Цензурирана новата епизода „Код“ на Снежана Лупевска Прочитај повеќе »