Лурдес Леон

Ќерката на Мадона дојде на модна ревија во Париз во проѕирен комбинезон

Лурдес Леон, ќерката на пејачката Мадона, привлече внимание кога пристигна на ревијата на брендот Ив Сен Лоран во Париз. 27-годишната девојка дојде во чипкаст комбинезон …

Ќерката на Мадона дојде на модна ревија во Париз во проѕирен комбинезон Прочитај повеќе »

Жената не мора да се депилира за да биде убава и посакувана, рече ќерката на Мадона, која не се срами од влакната под пазувите

Ќерката на Мадона, Лурдес Леон, има јасен став за депилацијата. Таа смета дека жената не мора да се депилира за да биде убава и посакувана. …

Жената не мора да се депилира за да биде убава и посакувана, рече ќерката на Мадона, која не се срами од влакната под пазувите Прочитај повеќе »

Scroll to Top