Не ги мијте рацете ако носите накит, предупредуваат експертите

Миењето раце, дезинфекција на работните површини, носење маски станаа дел од секојдневните рутини. Сепак, експертите предупредуваат дека миењето раце не треба да се практикува ако …

Не ги мијте рацете ако носите накит, предупредуваат експертите Прочитај повеќе »