Мет Дејмон се разведува по 15 години брак

Холивудскиот глумец Мет Дејмон ќе се разведе по 15 години брак, пишуваат светските медиуми. Како што пишува магазинот „Стар“, Мет веќе повеќе од два месеци …

Мет Дејмон се разведува по 15 години брак Прочитај повеќе »