По 15 години, Мајкл Карик си замина од Манчестер јунајтед

По 15 години како играч и тренер, Мајкл Карик си замина од Манчестер јунајтед. Тој им беше тренер во последните 3 кола на играчите на …

По 15 години, Мајкл Карик си замина од Манчестер јунајтед Прочитај повеќе »