Мајкл Шин рече дека сè што заработил го дал за доброторни цели, глумецот веќе ја продал и куќата

Холивудскиот глумец и активист, Мајкл Шин, рече дека се што заработил досега во животот, го дал во добротовни цели. Тој рече дека веќе ја продал …

Мајкл Шин рече дека сè што заработил го дал за доброторни цели, глумецот веќе ја продал и куќата Прочитај повеќе »