(Фото) Го врзал точакот на дрво среде „Партизанска“

Во населбата Карпош на сред улицата Партизанска, карши  кафанчето „Mал одмор“, осамна велосипед врзан за дрво. Скопјанец решил да го врзе тука, како посигурно место,ако реши …

(Фото) Го врзал точакот на дрво среде „Партизанска“ Прочитај повеќе »