(видео) Со гола рака помина низ жежок метал

Многумина не можеа да поверуваат кога го видоа видеото на социјалните мрежи, во кое еден работник со гола рака минува низ растопениот метал. Тој неколку …

(видео) Со гола рака помина низ жежок метал Прочитај повеќе »